El passat diumenge 14 de novembre una delegació del Comú de Sant Julià de Lòria encapçalada pel cònsol major, es va desplaçar al Parc Audiovisual de Terrassa per signar un acord de col·laboració entre les dues ciutats per la creació d’IMMATERIALS.

IMMATERIALS és un certamen de cinema basat en els Patrimonis Immaterials d’arreu i destinat a les ciutats que formen part de la Xarxa de Ciutats Creatives de l’UNESCO, que inaugurarà la seva primera edició el novembre de 2022.

Després d’una interessant visita al Parc Audiovisual, la segona Tinent d'alcalde de l'Àrea de Promoció Econòmic i Projecció de la Ciutat i regidora de Projecció de la Ciutat, Indústria i Polígons, Empresa, ocupació i Formació Professional i Consum i polítiques de Gènere i l’honorable Sr. Josep Majoral , cònsol major de Sant Julià de Lòria, van formalitzar l’acord en presència de Josep Forn, regidor d'economia social i innovació, universitats, turisme i projectes audiovisuals de Terrassa i l’Honorable Sra. Mireia Codina, cònsol menor de Sant Julià de Lòria.

Van assistir a l’acte l’Honorable Sra. Sònia Carrillo, Consellera de Cultura i Educació i l’Honorable Sra. Diana Sánchez, Consellera de Turisme i Esports de Sant Julià de Lòria. Així com dos representants del sector cinematogràfic i audiovisual d’Andorra, Elisabet Terri d’Imminent Productions i Hèctor Mas fundador del Festival ULL-NU.

També els va acompanyar una delegació de l’Associació d’Igualada per la UNESCO, formada per Miquel Segura (president) i Pere Carles (vice-president).