El passat 15 d’octubre es va donar el tret de sortida a la primera edició del FesTac, el festival de teatre al carrer de Sant Julià de Lòria. L'espectacle itinerant Enlloc  va ser l’encarregat d’inaugurar l’esdeveniment. Una peça de teatre creada especialment per l’ocasió per la ballarina i corògrafa andorrana Rosa Mari Herrador.L’esdeveniment neix gràcies a una iniciativa per part de persones apassionades pel món del teatre i s’inspira en la Fira de Tàrrega, el mercat internacional d’arts escèniques més important d’Espanya i un dels més rellevants d’Europa. L'objectiu és que, amb el pas del temps, el festival es consolidi i es converteixi en un referent i que pugui ser conegut fora de les nostres fronteres.

Els assistents van poder gaudir d’altres propostes com Maletes de Terra de la companyia Visitants, premi al Millor espectacle d’arts de carrer del certamen Arts Escèniques Valencianes 2020, l'espectacle de dansa vertical La 5a façana i la neu de Non Project, la funció de còmic gestual Born to kiss de la Cia Mar Gómez i la peça de dansa contemporània Bram a càrrec de les andorranes Emma Riba i Rosa Mari Herrador.

També vàrem gaudir d’espectacle infantils amb Una maleta de contes de La Moixera, un vermut-tertúlia als jardins del Reig o una visita teatralitzada a l'exposició Contra el mal donat a la Sala Sergi Mas.