La Sala Sergi Mas acollirà del 17 de novembre al 5 de gener una exposició de 28 dibuixos i tres escultures originals de Josep Maria Subirachs. En els dibuixos, així com en les tres escultures, podem apreciar la trajectòria de l'obra artística de Subirachs, des dels seus inicis amb peces de la dècada de 1950, fins a les més recents, ja cap als anys 1990.

Des de la seva inauguració, a la Sala s'hi ha pogut veure obres del mateix Sergi Mas en l'exposició amb què es va inaugurar l'espai, una retrospectiva de l'ArtCamp des de 2008 o la darrera Conta el mal donat, que anava lligada a les Primeres Jornades de Bruixeria d'Andorra.
 
En aquesta ocasió a través de la col·laboració amb la Fundació Pinnae, propietària de la col·lecció exposada, podrem gaudir d'un dels escultors contemporanis amb més prestigi internacional, com es pot veure als seus múltiples guardons i reconeixements rebuts, així com en la presència de la seva obra en nombrosos museus i llocs públics de ciutats de tot el món, principalment Barcelona i al seu temple més famós: la Sagrada Família.
 
El passat 7 de desembre vàrem poder gaudir del conferència Subirachs, artista polifacètic de la mà de la doctora en història de l’art Judit Subirachs, filla de l’artista, que ens va fer recorregut per la seva trajectòria i les seves etapes postnoucentista, expressionista, abstracta i neofigurativa per acabar amb una reflexió sobre l’aportació de l’escultor a la façana de la Passió del temple barceloní.