Col·laboradors

La preparació de la candidatura s'organitza en la Taula de treball "Art en alçada", amb participació públic privada i continuïtat després de l'obtenció d'aquesta. Aquesta taula està formada per:

Comú de Sant Julià de Lòria representat pels cònsols major i menor, Josep Majoral i Mireia Codina.

Staff del Comú de Sant Julià de Lòria. Consellers i caps de departament de: Àrea de Cultura, Centre cultural, Departament de Turisme, Arxiu, Secretaria General i assessors culturals. Punt focal de la candidatura.

Sergi Mas, figura essencial a la ciutat per la seva tasca de divulgació de l'artesania i la cultura popular al llarg de la seva carrera artística.

Cristina Yañez, professora dels bàtxelors d'Humanitats i de Ciències de l'Educació, investigadora del GRIE i Coordinadora de Rectorat d’Internacionalització i Relacions institucionals, a la Universitat d’Andorra. Suport a la candidatura en base a l’assessorament de propostes de formació.

Maria Martí, directora i representant de la Fundació Julià Reig en tant que organisme no governamental dedicat a la difusió de la cultura i a les accions socials a Sant Julià de Lòria i arreu del món. Col·laboració per al compliment dels punts de la missió de la Xarxa de Ciutats Creatives.

Un representant de les entitats socioculturals de la ciutat dedicades a la cultura popular que agrupen seguidors de totes les franges d'edat i condicions.

Un representant dels diferents cellers de vi de muntanya que es troben situats al voltant de la ciutat.

Un representant del col·lectiu Productes agrícoles i artesans d’Andorra, que estan situats a Sant Julià de Lòria.

La ciutat també compta amb l'assessorament de la Comissió Nacional Andorrana per la UNESCO i l’Associació d’Igualada per la UNESCO. També amb el suport de les següents ciutats de la xarxa:

  • Terrassa, ciutat creativa en cinema 2017
  • Tetouan, ciutat creativa en artesania i cultura popular 2017